Op een andere manier aanmelden dan voorheen kan een tweede, apart account creëren.
Het tweede account begint leeg en bevat geen gegevens of abonnement.
Hier leest u hoe u terugkeert naar uw oorspronkelijke account.
Hoe dit gebeurt
- U hebt uw account eerst aangemaakt met één aanmeldmethode, bijvoorbeeld uw e-mailadres.
- Later hebt u op een andere manier aangemeld, bijvoorbeeld Aanmelden met Apple met "Mijn e-mail verbergen" ingeschakeld.
- Daardoor is een nieuw account aangemaakt met een ander e-mailadres, in plaats van uw oorspronkelijke account te openen.
Hoe u terugkeert naar uw oorspronkelijke account
- Meld u af bij het account waar u nu in bent.
- Open het aanmeldscherm opnieuw.
- Meld u op dezelfde manier aan als de eerste keer:
- Aanmelden met Apple (alleen iPhone en iPad), Aanmelden met Google, of
- uw voornaam, achternaam en het e-mailadres dat u voor het eerst gebruikte, daarna Doorgaan.
- Als u zich aanmeldt met uw e-mailadres, voer dan de 6-cijferige code in die we naar u e-mailen.
- Controleer of uw gegevens en abonnement weer terug zijn.
Voor de toekomst
- Meld u altijd op dezelfde manier aan, met hetzelfde e-mailadres.
- Wanneer u Aanmelden met Apple gebruikt, kies dan niet voor "Mijn e-mail verbergen" als u al een account heeft met uw echte e-mailadres.
Wat gebeurt er met het andere account?
Het andere account blijft ongewijzigd en heeft geen invloed op uw oorspronkelijke account.
Alle items die u hebt toegevoegd terwijl u daarmee was aangemeld, blijven in dat account.
Problemen oplossen
- Geen code in uw e-mail: controleer uw spam- of ongewenste-e-mailmap, wacht een minuut en tik daarna op Opnieuw verzenden.
- De code werkt niet: alleen de meest recente code werkt.
Gebruik de nieuwste e-mail, of tik op Opnieuw beginnen en probeer het opnieuw.
- Kunt u nog steeds niet inloggen: open Help in de app en tik op Neem contact met ons op.
Laat ons het e-mailadres van uw oorspronkelijke account weten.